goed met geld podcast

Tip: Goed met Geld Podcast

Als je eenmaal een vermogen hebt opgebouwd, ben je al ‘goed met geld’. Maar hoe kan je van jouw geld nou nog meer geld maken? Hoe haal je er nou meer waarde uit? Dat is een vraag die veel mensen zichzelf nog afvragen. Bas en Arjan, oprichters van de ‘Goed met Geld’ podcast geven je tips waarmee jij je vermogen kan laten renderen.

Korte afleveringen vol wijze lessen

De afleveringen van de podcast ‘Goed met Geld’ gaan allemaal in op manieren om meer geld te verdienen, te bezuinigen op kosten, vermogen laten renderen door verschillende investeringsmogelijkheden en hier en daar een persoonlijk verhaal. Zo is Arjan oprichter van Stoppen Voor Mijn Vijftigste, een blog waarin hij je meeneemt in zijn weg naar financiële onafhankelijkheid.

Deze mannen hebben beide al ruime ervaring in dit vakgebied. Zij weten dus precies waar ze over praten. Deposito rekening openen omdat je hier meer rente zou ontvangen? Niet doen. Dat was 10 jaar geleden interessant, maar levert je nu bijna geen geld meer op. Je geld in een oude sok? Nee, te veel risico en niet verzekerd bij diefstal. Wat moet je dan?

Investeringsmogelijkheden aan bod

Bas en Arjan zijn beide actief in de crypto markt en hebben een mooi portefeuille opgebouwd. Daarnaast spreken ze ook hun ervaringen over het investeren in vastgoed en andere mogelijkheden om te investeren waarbij je meer rente ontvangt dan je dat bij de bank ooit zou durven dromen.

Want dat is het hem juist. Bij de bank krijg je bijna geen rente meer op je geld. En daarom is het tijd voor actie. Want er komt een tijd waarbij we moeten betalen om geld op de bank te hebben staan. En die periode moet je voor zijn, vinden deze twee heren. Tijd voor actie. Tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Goed met Geld’ de podcast.

Op de redactie hebben we al een aantal afleveringen beluisterd en zijn groot fan. Niet alleen van de informatie die gedeeld wordt in de afleveringen, maar ook op de manier hoe ze dit doen. Het is begrijpelijk voor iedereen en daarom is het voor iedereen mogelijk om financieel afhankelijk te worden. Wanneer ga jij aan de slag? Wanneer word jij financieel onafhankelijk?

Marc

Marc vindt werken leuk. Maar niet leuk genoeg om tot zijn 67e (zoals het er nu naar uitziet) te blijven werken. Dus besloot hij dat het anders moest. Hij is op weg om financieel onafhankelijk te worden. Om jou ook te inspireren om goed met geld te zijn, deelt hij zijn bevindingen op Rendementopgeld.nl.

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed